Chili

Casa Santiago

De Viña Requingua-wijngaarden zijn gelegen in de Curico vallei, 200 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Santiago. De vallei is werkelijk een paradijs voor druivelaars: ideaal klimaat, vruchtbare bodems geschikt voor diverse druivenvariëteiten, irrigatie met zuiver bergwater afkomstig van de immer besneeuwde Andes-bergtoppen. Een ziektevrij klimaat waar wijnstokken niet geënt hoeven te worden op phylloxera-vrije wortels. Chileense kwaliteitswijnen voor elk wat wils!

Wijnen (11)  Wijnbouwerspagina

Arte Noble

De Viña Requingua-wijngaarden (opgericht in 1961 door Santiago Achurra Larraín) zijn gelegen in de Curico vallei, 200 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Santiago. De vallei is werkelijk een paradijs voor druivelaars: ideaal klimaat, vruchtbare bodems geschikt voor diverse druivenvariëteiten, irrigatie met zuiver bergwater afkomstig van de immer besneeuwde Andes-bergtoppen. Een ziektevrij klimaat waar wijnstokken niet geënt hoeven te worden op phylloxera-vrije wortels. Chileense kwaliteitswijnen voor elk wat wils!

Wijnen (6)

Puerto Viejo

Sinds 1961 produceert dit familiebedrijf eigen geteelde en gebottelde wijnen. Deze wijngaarden geven de mogelijkheid om meer dan 20 miljoen liter per jaar te produceren. Met hun 3.000 hectaren wijngaarden in 3 valleien, zijn zij in staat om verschillende stijlen van wijnen te produceren, waarbij de focus op de kwaliteit ligt.

Wijnen (8)

Toro de Piedra

Toro de Piedra is het Viña Requingua Gran Reserva assortiment met grote intensiteit, fruit en complexiteit. De rode wijnen worden minstens 12 maanden gerijpt in Amerikaanse en Franse eiken vaten. De constante aandacht voor detail vertaalt zich in eerlijke maar gedurfde wijnen die unieke en authentieke smaken genereren waardoor elke fles altijd ongeëvenaard is. Ontdek deze buitengewone wereldse smaken met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding die perfect combineerbaar zijn met allerlei gerechten.

Wijnen (8)  Wijnbouwerspagina

Potro de Piedra

Deze Viña Requingua's Family Reserve heeft een grote intensiteit, lengte en complexiteit en heeft de tijd gehad om te rijpen in 18 maanden oude Amerikaanse en Franse eiken vaten.

Wijnen (1)

Laku

Het icoon van Viña Requingua’ ... Het best bewaarde geheim !!!

Wijnen (1)

Republica del Vino

Evolución-wijnen zijn gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur en pure balans in hun smaak. We zoeken de beste druiven van speciaal geselecteerde terroirs uit in de verschillende valleien van Chili. Tevens vinifiëren we de druiven op de meest natuurlijke wijze mogelijk, begeestigd door jarenlange ervaring en met gecontroleerde temperatuur en maceratie. Vermengd met een magisch tintje blenden, zal Republica del Vino je manier van wijn drinken positief beinvloeden!

Wijnen (6)